Donateursactie 2020

Geplaatst op

Zoals ieder jaar komen we rond deze periode bij u langs om uw donateursbijdrage in ontvangst te nemen. Denkend aan de gezondheid van u en onze leden doen we dat dit jaar op een andere manier dan u van ons gewend bent. Zo willen we onnodige contacten vermijden.
We zullen de donateurskaart bij u door de brievenbus doen met een aanvullende brief. We hopen dat u ons op deze manier ook dit jaar wilt steunen.

Door de steun van onze donateurs en vrienden is het voor ons mogelijk om te kunnen blijven investeren in de aanschaf en reparatie van onze muziekinstrumenten en de aanschaf van bladmuziek. Op deze manier hopen we dat we na de Covid-19 periode Heukelum weer kunnen laten genieten van onze muzikale klanken.

Mocht u nog geen donateur of vriend zijn en wilt u ons wel steunen, dit kan al vanaf €7,00 per jaar. Ook kunt u vriend worden, dit kost €50,00 per jaar maar dan profiteert u van een VIP-behandeling tijdens een jaarconcert.
Wilt u meer informatie of u aanmelden, neem dan contact op met onze penningmeester Carolien Snel via penningmeester@dooreensgezindheid.nl. We nemen dan spoedig contact met u op.