Jaarconcert D.E.

Geplaatst op

Fanfarecorps ‘Door Eensgezindheid’ uit Heukelum houdt zaterdag 15 februari haar jaarconcert met als thema Valentijn. Op deze avond zullen zowel de fanfare als de slagwerkgroep laten horen waar zij het afgelopen jaar aan gewerkt hebben.

De fanfare staat onder leiding van Dick-Jan Veerbeek. Zij zullen een gevarieerd repertoire ten gehore brengen. Alles van een concertmars ‘Castell Caerffili’ tot het bekende ‘Arcade’ zal gespeeld worden. Ook zullen er een aantal solisten spelen. Casper Koerting en Leonie Stoffers zullen samen ‘Perhaps Love’ ten gehore brengen en Yasmin Snel zal het bekende ‘Gabriella’s Song’ spelen.

De slagwerkgroep zal, onder leiding van Luuk van Rossum, ook een aantal nummer laten horen. Ze zullen ‘Latin Lois’ spelen, zoals de naam al doet vermoeden een stuk die geïnspireerd is door de Latin muziek. Ook zullen zij ‘Escape from Pirate Cove’ ten gehore brengen.

Naast de muziek die gespeeld wordt, zullen er ook jubilarissen gehuldigd worden en zal er een verloting plaatsvinden.

Het jaarconcert van ‘Door Eensgezindheid’ zal op zaterdag 15 februari in Dorpshuis ‘De Krakeling’ in Heukelum. De entree voor donateurs en ‘Vrienden van D.E.’ is gratis, op vertoon van hun toegangsbewijzen. Mocht u geen donateur zijn, kunt u bij de deur een entreebewijs kopen. Een kaartje kost €5,00. Het concert begint om 20:00 en de deuren gaan open om 19:30.