Nieuwe Workshops bij DE

Geplaatst op

Wil jij ook muziek maken? Fanfarecorps Door Eensgezindheid uit Heukelum start op donderdag 15 september met een aantal workshops. Tijdens deze workshop wordt in tien weken de basisbeginselen van muziek maken geleerd. Aan het einde van de workshop is de deelnemer in staat een instrument te spelen en in groepsverband muziek te maken.

Blazers

Tijdens de workshop Blaasinstrumenten komen alle facetten van muziek maken aan bod: melodie, ritme, samenspel, notenschrift en instrumentenkennis. De workshop wordt gegeven door muziekdocenten van de vereniging. Na de workshop kunnen de deelnemers een instrument bespelen en hebben ze een goede indruk wat er verder allemaal mogelijk is. De workshop is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf zeven jaar en vindt plaats op donderdag om 19:00 uur.

Mini Slagwerk

Dit jaar wordt er voor het eerst ook een workshop voor de jongste kinderen verzorgd: Mini Slagwerk. Kinderen van 6 tot 8 jaar maken op een speelse manier kennis met de diverse slagwerkinstrumenten die binnen de slagwerkgroep gebruikt worden.
Voor iedereen van 8 jaar en ouder is er de workshop Slagwerk, ook deze is geschikt voor kinderen en volwassenen. Tijdens deze workshop wordt op een enthousiaste manier aandacht besteed aan ritmiek, samenspel en dynamiek.
Voor beide slagwerk workshops wordt donderdag 15 september om 19:30u een informatieavond georganiseerd. Op deze avond wordt ook bekend hoe laat de workshops gaan beginnen.

Deelname is gratis

Alle workshops worden in De Krakeling in Heukelum gegeven. Deelname is gratis en zonder verdere verplichtingen. Opgeven vooraf kan door contact op te nemen met Door Eensgezindheid via workshop@dooreensgezindheid.nl of
06-19636545. Of kom op donderdag 15 september naar De Krakeling.