Workshop muziek maken

Geplaatst op

Heb je altijd al eens instrument willen leren spelen? Dat kan ook dit jaar weer bij onze gratis workshops muziek maken. In negen weken laten we je kennis maken met een instrument en leer je de basis van het notenschrift en ritmes. De workshops starten in week 3 en zijn toegankelijk voor iedereen van 8 tot 80 jaar.

De Workshop Blaasmuziek wordt gegeven op maandagmiddag van 15:30 tot 16:15u in basisschool De Wegwijzer. De eerste workshop is op maandag 15 januari.

De Workshop Slagwerk wordt gegeven op donderdagavond van 18:45 tot 19:30u in dorpshuis De Krakeling. De eerste workshop is op donderdag 18 januari.

Voor aanmeldingen en informatie kunt u contact met ons opnemen via workshop@dooreensgezindheid.nl. Aanmelden is niet noodzakelijk, loop gezellig binnen bij de eerste workshopdag. Mochten de workshoptijden niet uitkomen, neem dan ook contact met ons op om te kijken wat we kunnen betekenen.

Ter afsluiting van de workshop zal er op vrijdag 23 maart een afsluitend optreden gegeven worden tijdens het Concert van de Toekomst.